Українцям скоротили соціальний пакет телеканалів

Опубліковано:
6 Листопада, 2014 о 16:17

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення визнала таким, що втратило чинність, власне рішення №1260 від 29.08.2012 про затвердження Правил формування програмної послуги в пакетах програм провайдера програмної послуги, яким до універсальної програмної послуги були включенні телеканали, що здобули ліцензії на цифрове ефірне мовлення, повідомляє Телекритика. 

 



За словами членів Нацради, універсальна програмна послуги повертається до попереднього складу, коли до неї входили тільки ті телеканали, що володіють ліцензіями на аналогове ефірне мовлення (кількість загальнонаціональних ефірних аналогових каналів становить 16).

 

За відповідне рішення проголосувало 5 членів Національної ради, двоє утрималися.

 

“Визнати таким, що втратило чинність, рішення Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення від 29 серпня 2012 року №1260 “Про затвердження правил формування програмної послуги в пакетах програм провайдера програмної послуги”, зареєстроване в Міністерстві юстиції України 24 вересня 2012 року за №1645/21957″, – йдеться в проекті рішення від 6 листопада.

 

Таке рішення набирає чинності з 1 січня 2015 р.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: