Тернопільська Озеряна-2024 об’єднала спорт та благодійність

Опубліковано:
14 Вересня, 2024 о 20:02

14 вересня 2024 року Тернопіль став ареною для XXVІIІ легкоатлетичних змагань з бігу “Тернопільська Озеряна-2024”. Ця подія, що співпала з Днем фізичної культури і спорту, об’єднала спортсменів, любителів бігу та військовослужбовців у благодійному забігу на підтримку Збройних Сил України.



Масштаб та учасники “Тернопільської Озеряни-2024”

Цьогорічні змагання зібрали значну кількість учасників різного віку та статусу. У забігу взяли участь 210 дорослих та близько 100 дітей. Також серед усіх учасників змагались 18 військовослужбовців. Змагання розпочалися з дитячого забігу, після чого дорослі учасники, провівши розминку, також вийшли на дистанцію.

Благодійна мета та погодні умови

“Тернопільська Озеряна-2024” традиційно має благодійну спрямованість. Організатори планують використати зібрані кошти для укомплектування аптечок для військових.

Незважаючи на дощову погоду, яка могла б стати перешкодою, учасники не змінили своїх планів.

Організація та підтримка учасників

Організатори заходу подбали про комфорт та підтримку учасників. Кожен бігун отримав традиційну сумку з набором від спонсорів, що включав квас, сік-пюре, воду та енергетичний напій. Після фінішу на учасників чекали додаткові заохочення у вигляді морозива та борщу, що допомогло відновити сили після забігу.

Результати та атмосфера змагань

Змагання пройшли в атмосфері ентузіазму та єдності. Для тих, хто цікавиться спортивними досягненнями, результати забігу доступні онлайн, що дозволяє учасникам та вболівальникам детально ознайомитися з підсумками змагань.

Раніше ми писали: Готуйся до рекордів на «Тернопільській Озеряні» з #GADZUY.

Готуйся до рекордів на «Тернопільській Озеряні» з #GADZUY

Також про те, що у Тернополі перекриють рух на деяких вулицях: забіг “Тернопільська Озеряна – 2024”.

У Тернополі перекриють рух на деяких вулицях: забіг “Тернопільська Озеряна – 2024”

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #благодійний забіг, #День фізичної культури і спорту., #легка атлетика, #підтримка ЗСУ, #тернопіль, #Тернопільська озеряна
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: