Суддю Апеляційного суду “кинули” на гроші

Опубліковано:
3 Листопада, 2014 о 19:57

Суддя  Апеляційного суду Тернопільської області Ігор Гурзель залишився без грошей і вікон. Про те, що “попався на гачок” шахрая розповів сам, звернувшись 1 листопада за допомогою до правоохоронців.




Як розповіли “Обозревателю” власні джерела в МВС, посадовець домовився із 43-річним громадянином на прізвище Слободян про виготовлення та встановлення останнім металопластикових вікон. Втім, обіцяних вікон суддя так і не побачив, хоч і вніс передоплату в розмірі 32 тисячі гривень.

 

Співробітники міліції шахрая знайшли. Як виявилось, виконавець замовлення не немав навіть постійного місця роботи, а перебивається випадковими заробітками.

 

За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження. Зараз зловмиснику загрожує чималий штраф, виправні роботи або обмеження волі на строк до трьох років. Слідство триває.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: