Дітям з тернопільського притулку потрібен теплий одяг та взуття

Опубліковано:
19 Листопада, 2016 о 12:13
Тернопільські громадські активісти просять допомогти дітям-сиротам. 15 вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації просять забезпечити теплим одягом та взуттям, – пишуть Тернополяни.

 “Зима усіх нас “підловила” на абсолютній неготовності прийняти її зараз! Різка зміна погоди призвела до хаосу у всіх сферах життя міста. Приємно, що “промахи” влади та комунальників, взяли на себе громадські активісти та просто небайдужі та відповідальні громадяни Тернополя!



Читайте також

Мушу народити, щоб хату перекрити
Військові-контрактники, інваліди війни та діти загиблих учасників АТО у Тернополі отримають по 10 000 гривень
В тернопільських дитсадках відкриють 4 інклюзивні групи для “особливих” діток

Зараз, завдяки цим людям, дороги та важливі заїзди (школи, лікарні), розчищені від снігу. Усі квапливо переналаштовуються на сувору та різку зміну погодніх умов.

Ми звертаємося до усіх небайдужих людей, а також активістів та підприємців міста – допомогти підготувати до суворих погодніх умов маленьких мешканців дитячих будинків!

Вже тривалий час ми організовуємо допомогу для вихованців дитячого притулку по вул. Стрімка, 6 – Центр соціально-психологічної реабілітації дітей.

Мешканці дитячого притулку постійно змінюються. Діти, які поступають сюди, перебувають у ньому певний період часу, поки соціальні служби вирішують їхню подальшу долю.

Враховуючи дану специфіку закладу – держава не враховує усі категорії витрат, а саме на одяг та взуття бюджет не закладений.

Ми постійно підтримуємо звязок з вихователями закладу, щоб бути в курсі потреб дітей та організувати своєчасну підтримку для них.

Приємно, що завжди на допомогу приходить чимало людей, бажаючих допомогти. у тому числі і наші співвітчизники з за кордону.

Кожного сезону проводиться збір необхідних речей та взуття, а також, щомісячно, організовується підтримка у вигляді продуктів, засобів гігієни, книжок, іграшок та солодощів для діток.

Зараз, існує гостра необхідність забезпечити дітей теплими, зимовими речами, зокрема курточками та взуттям, а також, при можливості, допомогти їм фруктами та соками або компотами.

Звичайно, сніг – це велика радість для діток, та все ж коли вони можуть впевнено протистояти цій холодній “радості” у теплих курточках та зимовому взутті!

На сьогоднішній день, у притулку проживає 15 дітей. Ось список необхідних розмірів взуття, ріст дітей та їх вік:

Дмитрик – 7 років, ріст 127 см., розмір взуття – 32;

 Надійка – 4 роки, ріст 102 см., р. – 27;

 Арсен – 14 років, ріст 169 см., р. 42;

 Олексій – 3 роки, ріст 80 см., р. 23;

 Марійка – 8 років, ріст 120 см., р. 32;

 Ерік – 7 років, ріст 113см., р. 31;

 Данило – 7 років, ріст 110 см., р. 28;

 Дмитрик – 8 років, ріст 120 см., р. 31;

 Яна – 7 років, ріст 126 см., р. 31;

 Вероніка – 9 років, ріст 129 см., р. 34;

 Степан – 7 років, ріст 116 см., р. 31;

 Діана – 4 роки, ріст 107 см., р. 27;

 Галя – 11 років, ріст 146 см., р. 36;

 Марія – 15 років, ріст 172 см., р. 41;

 Міша – 17 років, ріст 187 см., р. 45.

На даний момент у закладі карантин, оскільки декілька дітей прихворіли. Якщо є можливість допомогти засобами першої необхідності при застуді та вітамінами – звертайтеся за тел. 0668520451 або підвозьте безпосередньо у дитячий будинок!”, – йдеться у повідомленні. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: