У Тернополі за рік встановили 45 дитячих майданчиків

Опубліковано:
15 Листопада, 2016 о 13:13

45 дитячих майданчиків встановили у Тернополі в 2016 році. Про це розповів очільник міста Сергій Надал. За його словами, ще сім ігрових зон для дітей з’явиться у різних мікрорайонах міста до кінця року. Також облаштують два універсальних майданчики на вулиці Новий Світ, 95 та Купчинського, 1.

Читайте також



Мушу народити, щоб хату перекрити
В тернопільських дитсадках відкриють 4 інклюзивні групи для “особливих” діток
Тернополян закликають повернути щасливе дитинство онкохворим дітям

Зазначимо, що цьогоріч також була продовжена робота по становленню універсальних майданчиків біля навчальних закладів. Загалом відкрити такі майданчики біля школи №6, 19 та незабаром відкриють майданчик біля школи №8.

 – Цього року ми запланували відкрити 45 дитячих майданчиків. Відтак, всі 45 дитячих майданчиків зроблені. Також ми додатково зараз облаштовуємо ще сім дитячих майданчиків у різних мікрорайонах міста, – розповів Сергій Надал. – Також у цьому році за рекомендаціями та побажаннями навчальних закладів ми відкривали універсальні спортивні майданчики для всіх ігрових видів спорту не лише біля житлових будинків, але й біля шкіл. На сьогоднішній день вже повністю облаштовані і функціонують такі майданчики у школі №6, поруч школи №19 і завершені роботи біля школи №8. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: