Народному депутату від партії “Батьківщина” Надії Савченко силові структури заборонили в’їзд на територію, підконтрольну терористам. Тому одна з версій її візиту туди – домовленість льотчиці з представниками самопроголошених “республік”. Надія Савченко не повинна була відвідувати окуповану територію Донбасу. Таку заяву зробив глава Донецької ВЦА Павло Жебрівський, передають Патріоти України із посиланням на dialog.ua.

 



Чиновник переконаний, що надати допомогу Савченко могли українські військові, посприявши перетину кордону. Проте не виключена версія, заявив Жебрівський, що льотчиця мала домовленість з бойовиками невизнаних республік.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власний туалет, ТВ, 2 пари тапочок: фото нового шикарного вагона від Укрзалізниці

 

“Зрозуміло, що якщо вона там була, їй хтось допомагав проникнути на окуповану територію. Важко сказати, хто саме”, – сказано в повідомленні. Даний візит необхідно розслідувати на найвищому рівні, переконаний глава Донецької ВЦА. Тому найближчим часом представники силових структур і СБУ зберуться на спеціальну нараду, де на порядку денному буде візит Савченко в “ЛДНР”.

 

Жебрівський наголосив, що поїздка Савченко на окуповану територію – дуже необачний вчинок. Він зробив припущення, що нардеп від “Батьківщини” розглядає варіант легітимізації незаконних збройних формувань, які захопили схід України. Глава ВЦА стурбований тим, що свої ліберальні щодо бойовиків погляди Савченко поширюватиме в ПАРЄ, де виступає в якості депутата.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: