“Вибори-2014″: перелік партій, які ввели до списків від одного до трьох тернополян

Опубліковано:
20 Жовтня, 2014 о 13:02

На голоси тернополян під час виборів до парламенту 26 жовтня претендують представники 29 партій.

 



Однак жителі Тернополя та області є не усіх партійних списках. Кореспондент ІА «7 Днів-Україна» проаналізував інформацію, оприлюднену на сайті ЦВК. Виявилося, що частина партій не надто розраховує на голоси краян, але все ж – сподівання є.

 

Зокрема, у цьому розділі аналізу – партії, які включили до своїх списків по 1-3 кандидатів з Тернопілля. Тобто очікування на голоси наших краян є, але… ставку на них ніхто не робить. А може, прихильників цієї політсили у нас – небагато.


*№9 Політична партія “НОВА ПОЛІТИКА” – 36 кандидатів. Серед них – один тернополянин, але доволі відома особистість. Під час Революції Гідності на його адресу лунали звинувачення про підтримку Антимайдану.

 

№3 – Гумен Юрій Євгенович – народився 20 вересня 1977 року громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, Державний архів Тернопільської області, член Політичної партії “НОВА ПОЛІТИКА”, проживає в місті Тернополі, судимість відсутня.


*№10 Політична партія “Єдина Країна” – 27 кандидатів, і також – один тернополянин, але цей чоловік не є відомим. До того ж, зараз ніде не працює.

 

№13 – Буряк Андрій Юрійович – народився 26 серпня 1992 року громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, член Політичної партії “Єдина Країна”, проживає в місті Тернополі, судимість відсутня.


*№11 Політична партія “Сила Людей” – 37 кандидатів. Серед них знайшлося місце для трьох жителів Тернопілля, причому всі – з Білої Чортківського району.

 

№18 – Шматько Володимир Петрович – народився 10 квiтня 1986 року громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, Білівський сільський голова, член Політичної партії “Сила Людей”, проживає в селі Біла Чортківського району Тернопільської області, судимість відсутня.

 

№28 – Ващишин Наталія Богданівна – народилася 5 травня 1980 року громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, касир, Білівська сільська рада Чортківського району Тернопільської області, член Політичної партії “Сила Людей”, проживає в місті Чортків Тернопільської області, судимість відсутня.

 

№30 – Демкович Юлія Іванівна – народилася 26 червня 1990 року громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, спеціаліст, Білівська сільська рада Чортківського району Тернопільської області, безпартійнa, проживає в місті Чортків Тернопільської області, судимість відсутня.


*№14 Комуністична партія України має аж 204 кандидати у списку. Переважають представник східного регіону. Перелік тернополян – очікуваний. Їх лише троє, причому керівник обкому партії – перший.

 

№33 – Паразінський Василь Адольфович – народився 1 сiчня 1962 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, помічник-консультант народного депутата України, член Комуністичної партії України, проживає в місті Тернополі, судимість відсутня.

 

№62 – Одринський Андрій Валентинович – народився 25 лютого 1968 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, пенсіонер, член Комуністичної партії України, проживає в місті Тернополі, судимість відсутня.

 

№130 – Горошко Анатолій Юхимович – народився 30 червня 1950 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, пенсіонер, член Комуністичної партії України, проживає в смт Вишнівець Збаразького району Тернопільської області, судимість відсутня.


*№17 Політична партія “ПРАВИЙ СЕКТОР” йде на вибори списком із 32 осіб. Є в ньому люди із міст від Львова до Бердянська. Тернополянин – лише один. Це – відомий громадський активіст, юрист, який не раз протистояв тернопільському мерові та його команді.

 

№29 – Мартинюк Олег Мар’янович – народився 4 квiтня 1961 року громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, голова, Тернопільська обласна громадська організація ХВГ С “Іскра Надії”, член Політичної партії “ПРАВИЙ СЕКТОР”, проживає в місті Тернополі, судимість відсутня.


*№28 ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ “БЛОК ЛІВИХ СИЛ УКРАЇНИ” звідкись взяла аж 109 кандидатів. Може, це когось і здивує, але тернополяни у списку є, до того ж – аж троє!

 

№65 – Шандригось Віктор Іванович – народився 6 серпня 1978 року громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, доцент кафедри теорії і методики олімпійського та професійного спорту, Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка, безпартійний, проживає в місті Тернополі, судимість відсутня.

 

№66 – Дудка Володимир Олексійович – народився 9 червня 1988 року громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, керівник конструкторського бюро, ТОВ “САЮЗ”, безпартійний, проживає в місті Тернополі, судимість відсутня.

 

№106 – Василина Іван Олегович – народився 21 червня 1989 року громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в місті Тернополі, судимість відсутня.

 

Про партії, які не включили у свої списки тернополян або, навпаки, саме на них роблять ставку, читайте в окремих публікаціях!


Софія Левицька

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: