Василь Хомінець нагородив волонтерів відзнаками (ФОТО)

Опубліковано:
21 Жовтня, 2014 о 17:25

Сьогодні, 21 жовтня, відзнаки отримали тернопільські волонтери. «Вдячний Вам за Вашу діяльність з допомоги українським воякам, які перебувають у зоні проведення АТО. Знаю, скільки зусиль Ви докладаєте для реалізації цієї  шляхетної і небезпечної місії. Ви гідні цієї відзнаки, адже Ваш внесок  у підтримку українського війська та добровольчих батальйонів є неоціненним. Низький Вам уклін і велике спасибі», – наголосив Василь Хомінець, вручаючи відзнаки «Подяка голови обласної ради» волонтерам.

 



g_

 

Отець Іван Гуня також отримав ще одну відзнаку. За поданням Тернопільської обласної ради отець отримав нагороду «За гідність і патріотизм», яка присуджується Всеукраїнським об’єднанням «Країна». Відзнаку вручив Василь Хомінець.

 

vol

 

Нагадаємо, до дня Покрови Пресвятої Богородиці,  72 річниці створення Української Повстанської Армії, 100–річчя Українського Січового Стрілецтва та Дня Українського козацтва  відзнакою «Подяка голови Тернопільської обласної ради» з грошовою винагородою було відзначено понад 60 краян.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: