У Тернополі нагородили волонтерів за їх діяльність

Опубліковано:
22 Листопада, 2015 о 13:23

20 листопада 2015 року в приміщенні єпархіального управління УПЦ Київського Патріархату відбулося нагородження волонтерів, які активною, постійною роботою допомагають підтримувати життєдіяльність українських солдатів на сході України, регулярно споряджаючи багатотонні вантажі з продуктами харчування, одягом, ліками, збираючи кошти на військове спорядженням, здійснюючи духовну опіку над бійцями та їх сім’ями.

 



Колективним рішенням спільноти громадських, благодійних організацій (ГО “Спілкою Бійців та волонтерів АТО “Сила України”, правлінням БФ “Вірую”, Українським Реєстровим Козацтвом, Капеланською Службою УПЦ Київського Патріархату) було прийнято рішення про відзначення секретаря Тернопільської єпархії прот. Олексія Головацького, прот. Романа Лугового, голову фонду “Апостол” Ігоря Михайловича Апостола орденами “За волонтерську діяльність “Сила України” за їх вагомий вклад у підтримку бійців у зоні АТО.

 

Також від БФ “Вірую” були подаровані тезоіменні ікони архієпископу Тернопільському, Кременецькому та Бучацькому Нестору.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: