Студенти ТНЕУ приміряли ролі податківців

Опубліковано:
5 Листопада, 2015 о 12:23

У Головному управлінні ДФС у Тернопільській області для студентів 5-го курсу факультету фінансів Тернопільського національного економічного університету та їх керівника, старшого викладача кафедри податків та соціальної політики Гуцул Інни Анатоліївни, фахівці відомства провели невеликий екскурс у минуле Тернопільської податкової. Випускникам вищого навчального закладу розповіли про досягнення, успіхи, традиції, новації в системі оподаткування, а також про основні аспекти роботи у податковій сфері.

 



 Першочергово п’ятикурсникам показали Музей податкової служби, ознайомили із становленням та розвитком податкової системи від часів Київської Русі до сучасної незалежної України.

 

Із особливим зацікавленням майбутні  економісти слідкували за звичною роботою працівників Центру обслуговування платників, розглядали Галерею робіт учасників конкурсу «Податки очима дітей».

 

Не менш захопливим для студентів, виявилось відвідування зали засідання колегій. Зручно вмостившись на крісла керівників фіскальних органів, вони активно приміряли на себе потенційну професійну діяльність.

 

У Головному управлінні ДФС Тернопілля  подібні екскурсії відбуваються постійно уже понад два роки, під час них із роботою служби знайомляться студенти різних тернопільських університетів, коледжів та шкіл.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: