Шахрай обдурив жительку Тернополя на 14 тисяч гривень. Коли до 56-річної жінки зателефонував невідомив і повідомив, що її дочка в поліції і може потрапити за грати за нібито нанесення тілесних ушкоджень, – спершу не усвідомила, але коли почула у слухавці «Мамо, я в поліції, допоможи» – одразу кинулася рятувати доньку. 500 доларів зажадав аферист за те, щоб уникнути проблем. Тернополянка спершу перерахувала гроші на рахунок, який їй вказали, а вже потім зателефонувала дочці. Коли та сказала, що з нею все гаразд – зрозуміла, що її обдурили. Та було вже пізно. Жінка звернулась у поліцію.

 



Правоохоронці вкотре радять краянам бути розсудливими та не довіряти незнайомцям. Якщо до ва телефонують невідомі із подібними заявами – перевірте інформацію: уточність відділення поліції, посаду та ім’я і прізвище того, хто телефонує. Зателефонуйте спершу родичу, за якого вимагають «викуп». А якщо він не відповідає – передзвоність у поліцейське відділення самі та уточніть, чи перебуває там ваш родич.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: