Росія відгородилась від “ДНР” та “ЛНР” 100-кілометровим ровом

Опубліковано:
27 Травня, 2015 о 09:28

Росія відгородилася від “ДНР” та “ЛНР” 100-кілометровим ровом, повідомляють  Патріоти України з посиланням на Російську газету і регіональне прикордонне управління ФСБ Росії.

 



Інженерне зміцнення державного кордону РФ проводиться для забезпечення стабільності Донського краю, а також припинення незаконного обігу зброї. Крім того, повідомляється, що з початку року в Ростовській області російські прикордонники припинили більше 60 спроб переміщення через кордон зброї та боєприпасів. Також з незаконного обігу вилучено понад 40 одиниць вогнепальної зброї, близько шести тисяч боєприпасів, понад 200 гранат, 100 снарядів.

 

Також російські прикордонники повідомили про затримання понад 130 порушників режиму кордону і близько 300 порушників прикордонного режиму. Прикордонники п’ять разів застосовували зброю для припинення протиправних дій.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: