Керівництво Донецької ОДА дякує Степану Барні за підтримку

Опубліковано:
20 Вересня, 2015 о 11:43

Донецька облдержадміністрація та військово-цивільна адміністрація висловила вдячність голові Тернопільської облдержадміністрації Степану Барні за підтримку Донеччини, поглиблення партнерської взаємодії та дружні зв’язки між регіонами.

 



Нещодавно представники зі Сходу брали участь у Всеукраїнському фольклорно-етнографічному святі «Фольк-фест у Тернополі». Учасники самодіяльного Народного фольклорного ансамблю «Жартівники» Павлінського сільського Будинку культури Мар’їнського району Донецької області дякують за гостинність організаторів.

«Завдяки Вашій небайдужості в цю важку хвилину ми відчуваємо турботу та реальну підтримку. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю», – йдеться у зверненні.

 

Також донеччани дякують за оздоровлення дітей з Донеччини на Тернопільщині і висловлюють вдячність особисто голові Тернопільської облдержадміністрації Степану Барні.

 

Нещодавно вони повернулись із табору «Лісовий», що у селі Скоморохи Бучацького району. Це були діти, які опинились у зоні збройного конфлікту, діти із сімей тимчасово вимушених переселенців, також ті, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

 

«Перебування у таборі відіграло значну роль у нормалізації емоційного стану та фізичного здоров’я. Турбота про дітей – це запорука того, що  вони у майбутньому будуть почувати себе впевнено і захищено у своїй державі, а це одна з головних складових виховання справжнього патріота України. Дякуємо, що Ви не залишаєтесь байдужими до потреб нашої області», – йдеться у листі від голови Донецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: