У Тернополі біля трьох міських шкіл облаштують сучасні спортивні майданчики

Опубліковано:
17 Січня, 2017 о 11:13

Біля трьох тернопільських шкіл облаштують мультифункціональні майданчики. Зокрема, поблизу школи № 2, №11 та № 16. Тут учні зможуть займатись футболом, гандболом, баскетболом та великим тенісом.

Як зазначає начальник управління освіти і науки Ольга Похиляк, на це з міського бюджету виділять 3,7 млн. грн. Минулого року такі майданчики отримала школа №19, №8 та №6.



Займатись на цих майданчиках зможуть не тільки школярі, але й діти з будинків, які розташовані біля навчальних закладів.

Читайте також

Їх неможливо забути. Вони пронизують наскрізь
У Тернополі 15-річна дівчина намагалася накласти на себе руки

– Минулого року ми таких три майданчики відкрили в Тернополі і цього року продовжуємо дану практику. Школи вибрали так, щоб усі вони були у різних мікрорайонах. Наприклад, школа №2 знаходиться на “Новому Світі”, школа №11 – велика та потужна школа на “Сонячному”, там велика територія і багато дітей навчається і школа №16 розташована  на “Дружбі”, – зазначила Ольга Похиляк.

Також цього року в Тернополі продовжать встановлення нових універсальних майданчиків та вуличних тренажерів в різних мікрорайонах міста.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: