Тернопільські комунальники розповіли, як прибирають місто від снігу

Опубліковано:
16 Січня, 2017 о 22:40
З початком снігових опадів на вулиці міста виїхала тротуарна техніка – «щітки» у кількості дев’ять одиниць.

Вони працюють у всіх мікрорайонах Тернополя, щоб забезпечити комфортне пересування для пішоходів. На проблемні ділянки – ухили, перехрестя та на об’їзні дороги – виїхали «відвали».



Загалом, як повідомляють в управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР місто прибирають згідно певних маршрутів.

Механізм прибирання міста чітко прописано у новій «Дорожній карті утримання шляхо-мостового господарства Тернополя взимку», яку виконком міської ради затвердив наприкінці минулого року.

У засніжені дні на усіх маршрутах працює 27 одиниць техніки: це піскорозкидачі, тракторні щітки, навантажувачі, тракторні посипальні механізми (для тротуарів), автогрейдери, тощо. Одночасно житловий фонд, прибудинкові території, очищає від снігу техніка балансоутримуючих організацій та ОСББ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: