На Тернопільтщині на завтра оголосили штормове попередження

Опубліковано:
12 Січня, 2017 о 20:23

Повідомлення про штормове попередження з’явилось на сторінці управління ДСНС. Згідно даних 13 січня на Тернопільщині вночі та вдень очікуються пориви вітру 15-20 м/с.

Що ж до погоди в Тернополі то з ранку до самого вечора, за прогнозами синоптиків, небо буде вкрите хмарами. Вранці розпочнеться сніг, але він повинен закінчитися ще до приходу вечора. Вдень слід очікувати до -3 морозу, – пише Доба.



Читайте також

У Тернополі можна безкоштовно зігрітися та випити гарячого чаю

 

Нагадаємо, що у зв’язку із різким пониженням температурних показників на Тернопільщині розгорнуто мобільні пункти обігріву.

Пункти встановлено із дотриманням всіх вимог санітарно-гігієнічних норм та правил пожежної безпеки. Вони в достатній кількості забезпечені засобами обігріву на твердому паливі, медичними аптечками та вогнегасниками. У пунктах обігріву організовано цілодобове чергування рятувальників. Усі бажаючі можуть зігрітися, випити гарячого чаю та отримати першу долікарську допомогу. Мобільні пункти обігріву функціонуватимуть якщо температура повітря буде нижчою -10 градусів С.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: