У Тернополі з міського бюджету виділили гроші на купівлю томографа

Опубліковано:
12 Січня, 2017 о 18:13

Міська рада виділила 10 мільйонів гривень для купівлі сучасного комп’ютерного томографа. Використовуватимуть апаратуру в  приміщенні комунального підприємства «Тернопільський міський лікувально-діагностичний центр».

Як зазначив головний лікар центру Петро Левицький, це перший бюджетний томограф, який буде встановлено в місті за бюджетні кошти  і буде  використовуватись із діагностичною ціллю для жителів міста Тернополя.



– Встановлять томограф десь наприкінці першого півріччя. Завдяки цій техніці ми зможемо надавати кваліфіковану медичну допомогу усім жителям міста Тернополя, – зазначив Петро Левицький. – Безкоштовно пройти діагностику на цьому томографі зможуть усі пільгові категорії громадян, які проживають у місті.  

Нагадаємо, що лікувально-діагностичний центр утворили на базі залізничної лікарні. Весь персонал, який працював у залізничній лікарні тепер працює у комунальному підприємстві.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: