Зірки інтернету: П’яні кочегари котельні змусили мерзнути цілий мікрорайон У Рівному (Відео)

Опубліковано:
12 Січня, 2017 о 17:27

У Рівному цілий мікрорайон постраждав через недбальство працівників котельні. Поки у квартирах на максимум умикали обігрівачі, а малечу в дитячих будинках закутували у зимовий одяг, відповідальні за тепло просто спали. Про це йдеться у сюжеті ТСН.

За словами жителів мікрорайону, майже дві доби в оселях був собачий холод. “Три лікарні , сім житлових будинків, школа, садочок, і два дитячих будинки. Тут вистачає пару годин, щоб не працювала котельня в такий мороз”, – сказав начальник котельні Юрій Ферина.



Зазначається, що люди телефонували зі скаргами в “Укртепло” та на урядову лінію, а згодом самотужки рушили до котельні з’ясовувати що сталося. Як виявилося, на роботі спокійно спали п’яні кочегари.

“Стався такий людський фактор. Від цього ніхто не застрахований. Ці люди понесли своє покарання. Вони звільненні по статті за перебування на робочому місці в нетверезому стані”, – прокоментував начальник котельні Юрій Ферина.

Сьогодні котельню запустили, вона працює в посиленому режимі, щоб в комунальних закладах та будинках була нормальна температура. Перед людьми, що мерзли майже дві доби працівники котельні вибачилися. Однак рівняни все одно збираються скаржитися.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: