Україну засипатиме снігом: Суне потужний циклон з Чорного моря

Опубліковано:
6 Січня, 2017 о 00:47

Потужний циклон суне Чорним морем на Україну – заморозки та снігопади прогнозують синоптики від завтра і протягом різдвяних свят. Про це інформує «5 канал», – пише ZIK.

«Наступні два дні засипатиме снігом південні та центральні області – на Київщині намете 15 сантиметрів снігу, на Одещині та Миколаївщині – усі 35 сантиметрів. Буде й ожеледиця, й ускладнений проїзд автодорогами, тож рятувальники та поліція радять відмовитися від використання власних автівок без нагальної на те потреби. Від завтра, до речі, на Одещині взагалі заборонений рух вантажівкам», – йдеться в публікації.



Тим часом, західні й північні регіони потерпатимуть від сильних морозів – до мінус 16 за Цельсієм. А в Карпатах та на Прикарпатті очікують і усі 20 градусів морозу. Зберігається й небезпека сходження лавин, якими на Закарпатті може засипати й дороги.

Поліпшення ж погодних умов синоптики очікують не раніше наступного понеділка.

На Закарпатті вже розгорнули три десятки пунктів обігріву. Передріздвяні морози вдарять першими саме по цьому регіону – до мінус 20 в горах та мінус 13 на рівнинах очікують вже цієї ночі. А загалом Закарпаття вже три дні як у полоні арктичного циклону.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: