Британки показали тренди в сфері інтимних стрижок (Відео)

Опубліковано:
30 Грудня, 2016 о 22:29

Студентки Брістольського університету знялися у відео, де розповіли та показали, як голять зону “бікіні”. Відповідний ролик опубліковано в YouTube. Відео про уподобання щодо інтимних стрижок дівчат підготувало студентське телебачення.

Учасниці відповіли на запитання про гоління інтимних місць і схематично намалювали свої уподобання в цих питаннях.



Відео називається “А як ти голиш свій “кущ”?”. Його опублікували багато британських ЗМІ, після чого у соцмережі вибухнули запеклі дискусії з цього приводу.

На думку однієї з сторін, таке опитування є сексистським, оскільки деякі героїні заявили, що чоловіки винні в тому, що заради них дівчатам доводиться страждати від епіляції.

Як розповіли творці ролика, ідея записати це відео з’явилася після того, як одна з дівчат поскаржилася на болючість епіляції воском і високі ціни на цю послугу. Тому автори відео вирішили, що про цю тему слід поговорити відкрито.

Головна мета – зрозуміти чому дівчата погоджуються на таку болючу процедуру, а також з’ясувати, що впливає на тренди в сфері інтимних стрижок.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: