На директорку тернопільської школи №3 подають до суду?

Опубліковано:
29 Грудня, 2016 о 11:43

На своїй сторінці у Фейсбуці Мережа центрів громадського контролю «ДІЙ» повідомляє, що представник Уповноваженого з прав людини в Тернопільській області Володимир Шевченко завітав до директора третьої школи, щоб з’ясувати, чому йому не надали відповідь на запит щодо статуту школи.

Володимир Шевченко отримав дані для складання адміністративного протоколу, взяв пояснення у директора школи Надії Будій. Згодом справа буде передана до суду. Центр громадського контролю «ДІЙ!» у Тернополі спостерігтиме за перебігом розгляду справи.



Читайте також

У Тернополі живе…Тарас Шевченко
Чи задоволені батьки якістю харчування у тернопільських школах?
У тернопільських школах і дитсадках заборонять благодійні внески?

У повідомленні також йдеться про те, що раніше директор уже відмовила у наданні актів виконаних робіт щодо проведення ремонту у школі №3. Зокрема, зазначається, що «на інформаційний запит про надання актів виконаних робіт для проведення ремонтних робіт школа №3 відмовила, обгрунтувавши це тим, що розпорядниками інформації є особи, якщо вони виконують делеговані повноваження суб’єктів владних повноважень стосовно інформації, пов’язаної з виконанням їхніх обов’язків. Проте, вони, мабуть, не помітили попередній пункт закону, у якому чітко вказано, що розпорядниками інформації є юридичні особи, що фінансуються з місцевих бюджетів, стосовно інформації щодо використання бюджетних коштів. Заяву вже передали до Уповноваженого з прав людини. Найближчим часом очікуємо відповідної реакції».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: