У потягах «Укрзалізниці» пасажирів почали безкоштовно годувати

Опубліковано:
28 Грудня, 2016 о 20:24

Кожен пасажир “Укрзалізниці”, який буде подорожувати з 23 грудня за маршрутами Київ – Прага, Київ – Братислава, Київ – Будапешт і Львів – Будапешт, отримає безкоштовний сніданок: чай або кава на вибір, з печивом або вафлями.

Пасажири СВ-вагонів у внутрішньодержавному сполученні безкоштовно отримуватимуть питну воду без газу в півлітрових пляшках, а пасажири деяких міжнародних маршрутів – безкоштовний сніданок. Про це повідомили в прес-службі “Укрзалізниці”.



Вказується, що з 23 грудня 2016 року, кожен пасажир “Укрзалізниці”, який буде подорожувати за маршрутами Київ – Прага, Київ – Братислава, Київ – Будапешт і Львів – Будапешт, отримає безкоштовний сніданок: чай або кава на вибір, з печивом або вафлями.

Вода, яку залізничники будуть надавати пасажирам, – власного виробництва філій ВАТ “Укрзалізниця” і має державний сертифікат відповідності, виданий Міністерством економічного розвитку і торгівлі України.

Питну воду випускають в регіональній філії “Південна залізниця” (марки “Гребінківська” і “Миргородське джерело”) і регіональній філії “Одеська залізниця” (марки “Холодок” і “Бірзульська”).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: