Портрет Надії Савченко, який намалював художник Юрій Цуприк на стіні на вул. Князя Острозького, 43, замалювали, пише “20 хвилин“.

– Ніхто не повідомляв, що замалюють моє графіті. Я побачив на другий день, коли йшов на роботу, – каже художник Юрій Цуприк. – Стосовно свого ставлення до Надії я ще остаточно не визначився. Не подобається, що вона з тими бандюками на переговори їздила. Може, це заради наших солдатів, але вдруге я б не малював Надію Савченко ні за які гроші.



Нагадаємо, Савченко тернопільський художник намалював на місці своєї іншої роботи – Путіна у вигляді змії. Через декілька днів невідомі залили графіті Надії кривавою фарбою та підписали російською “Убийца”.

– Я планував намалювати Трампа з Путіним, які цілуються. Вже був навіть спонсор, але після перемоги Трампа все «заглохло», – продовжує митець. – Зараз я б хотів намалювати карикатуру Порошенка у вигляді цукерка.

Основна проблема – відсутність спонсорів, бо фарби дуже дорогі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: