Сергій Притула і «Вар’яти» обсміяли тернопільських мажорів та зібрали гроші для війська (Фото)

Опубліковано:
22 Грудня, 2016 о 18:43

У палаці культури «Березіль» вчора відгримів завершальний у цьому сезоні концерт гумор-шоу «Вар’ятів», – пише БезТабу.

Для коміків це вже був 122 виступ. За словами незмінного конферансьє і «татуся» шоу Сергія Притули, завершити турне саме у рідному краю – величезне задоволення. Так званий «зелений» концерт зібрав повен зал чималого «Березолю».



Хоч «Вар’яти» позиціонують себе як аполітичне шоу, оминути цю тему не вдалося. Сергій Притула вирішив «розкачати» зал стьобом над деклараціями народних депутатів, зокрема «бппшника» Анатолія Матвієнка, який вписав туди церкву. Не обійшлося і без жартів про націоналізацію «Привату» 19 грудня. Як відзначив Сергій Притула, хтось у цьому році був дуже чемним, якщо йому святий Миколай приніс під подушку цілий банк.

 

Так ведучий підвів глядачів до теми, яка була лейтмотивом усього 2-годинного виступу «Вар’ятів» – сім’ї та виховання дітей.

Замальовки Володимира Жогла та Валентина Сергійчука, монологи Володимира «Владзя» Ковцуна, підводки «Тернопільського Сірого» – усюди виринали спогади про дитинство на Тернопільщині, стосунки між типовими хлопцями та дівчатами, чоловіками та дружинами, батьками і дітьми.

Інколи від харизми артистів «лежав» не тільки зал, а й входили в кураж самі «Вар’яти». Танець та пісні Володимира Жогла настільки сподобалися публіці, що  гуморист, схоже, затьмарив рідного для тернополян Сергія Притулу. Безперечним хітом став жарт про тернопільських закомплексованих мажорів, які купують собі білі «Лексуси» з польською реєстрацією, які їздять на газі, та сценка про зимову рибалку, на яку до чоловіка напросилася дружина. Щодо останньої, то її Сергійчук та Жогло грали, давлячись від реготу, адже замість бутафорської горілки їм Притула підсунув справжню.

 

Наприкінці концерту «Вар’яти» не лише дякували тернополянам за теплий прийом, а й за те, що допомогли зібрати гроші війську. За словами Сергія Притули, завдяки розкупленим квиткам вони можуть придбати для 44 артилерійської бригади джип за 50 тисяч гривень, 30 тисяч пожертвувати реабілітаційному центру «Крок назустріч» та відкласти 10 тисяч гривень на паливо, щоб довезти по джипу морпіхам і десантникам у зону АТО.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: