ПриватБанк на день призупиняє обслуговування юросіб

Опубліковано:
19 Грудня, 2016 о 09:54

“Приватбанк” з процедурних причин на один день зупиняє обслуговування клієнтів юридичних осіб, фізичні особи будуть обслуговуватися в звичайному режимі. Про це заявив міністр фінансів України Олександр Данилюк, – передає Український тиждень з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Читайте також



ПАТ «Приватбанк» переходить у стовідсоткову власність держави
Коломойський погодився віддати «ПриватБанк»?

“З процедурних причин тимчасово на один день буде призупинене обслуговування клієнтів – юридичних осіб, але вже вживаються заходи, щоб це мало мінімально вплив на їхній бізнес. Інших обмежень для клієнтів на даний момент не передбачено і не відбувається”, – сказав Данилюк.

Він також зазначив, що клієнти – фізичні особи матимуть вільний доступ до своїх коштів, а їх картки будуть прийматися до оплати в тому числі іншими банками.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України на засіданні в неділю, 18 грудня, підтримав пропозицію Національного банку та Ради фінансової стабільності про перехід ПАТ “Приватбанк” у стовідсоткову державну власність.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: