Діти радіють, дорослі страждають: з 14 по 16 грудня у школах Тернополя карантин

Опубліковано:
13 Грудня, 2016 о 15:14

13 грудня відбулося засідання комісії з питань надзвичайних ситуацій у зв’язку з підвищенням рівня захворюваності на грип та ГРВІ у Тернополі. На засіданні було прийнято рішення призупинити навчання у освітніх закладах міста з 14 по 16 грудня.

Читайте також



Чим небезпечний вірус грипу А, яким почали хворіти жителі Тернопільщини?
Грип на порозі – відчиняймо вікна, або Нові правила лікування застуди в дітей
В Україні вперше за 8 років зафіксували випадок пташиного грипу
У Борщівському районі почалася епідемія

«За останніми даними у Тернополі перевищено епідпоріг захворюваності на грип та ГРВІ на 6,2%. Причому кількість хворих щоразу збільшується, половина з них – діти. Тому було прийнято рішення оголосити карантин у школах Тернополя, а також рекомендовано призупинити навчання у професійно-технічних та вищих навчальних закладах міста», – розповідає заступник міського голови Леонід Бицюра.

Комісія також зобов’язала у місцях масового скупчення людей ввести масковий режим, зокрема, у громадському транспорті, у закладах громадського харчування, побуту та посилити дезінфекцію транспортних засобів і приміщень.

Чи буде продовжено карантин надалі комісія визначить найближчими днями, беручи до уваги дані щоденного моніторингу ситуації рівня захворюваності на грип та ГРВІ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: