Підтримай благодійну акцію «Кожному потрібна казка»

Опубліковано:
11 Грудня, 2016 о 14:13

“Кожному потрібна казка” – розпочалася щорічна благодійна акція, спрямована на те, щоб дітки, які потребують особливої уваги отримали чудові, цікаві, захоплюючі книги. І в цьому може допомогти кожен.

Необхідно лише захотіти придбати дитячу книгу в одній з книгарень ( книгарня “Є”, “Дім книги” та “Ярослав мудрий”). Усі книги будуть вручені на святковому заході дітям із сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах. “Є діти, які вкрай потребують казки у їх житті, трішки дива та святкових моментів. Сучасна дитяча книга із яскравими ілюстраціями, захопливими історіями це можливість потрапити у чаруючі вигадані світи, мандрувати разом зі своєю уявою та пізнавати і відчувати цей світ і себе у ньому” – говорить представниця громадської організації “Молодіжний центр розвитку “МІСТ”.



Долучитися до благодійної акції можна до 25 грудня.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: