Самір Гасанов уже працював у тернопільській «Ниві» у 2007-2008 роках, виконуючи обов’язки головного тренера команди, а також був помічником головного тренера Юрія Коваля.

Останнім місцем роботи спеціаліста була кропивницька «Зірка», яку Самір Гасанов покинув у серпні цього року. У «Зірці» він працював тренером, а останні півтора року займав посаду спортивного директора.



Біографічна довідка: Самір Назімович Гасанов. Дата народження – 9 вересня 1967 року. Місце народження – м. Кропивницький.

Ігрову кар’єру розпочав у 1989 році у складі кіровоградської «Зірки». У його кар’єрі також є виступи за такі клуби, як «Сіріус» (Кривий Ріг), «Водник» (Херсон), «Хімік» (Сєвєродонецьк), «Зоря-МАЛС» (Луганськ), «Поліграфтехніка» (Олександрія), «Закарпаття» (Ужгород), «Металург» (Нікополь).

Виступав на позиціях півзахисника та нападника.

Тренерську кар’єру також розпочав у кіровоградській «Зірці» у 2003 році. Після чого тренував луганську «Зорю», тернопільську «Ниву», ПФК «Олександрію», дніпродзержинську «Сталь», кіровоградську «Зірку» та клуби з Узбекистану – «Машал» і «Насаф».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: