Повішений чоловік та мумія пенсіонерки – страшні знахідки поліції (Відео, Фото)

Опубліковано:
30 Листопада, 2016 о 23:23

Столичні полісмени знайшли в одній з квартир на вулиці Лесі Українки тіло повішеного чоловіка та муміфікований труп його матері приблизно 5-річної давності. Про це повідомили в прес-центрі ГУНП в Києві.

Правоохоронці прибули для перевірки квартири після звернення жителів помешкань нижніх поверхів будинку про підтоплення. Вони заявили, що на їх стук та дзвінки власник квартири не реагує. Після цього комунальники спільно з поліцейськими провели аварійне відкриття дверей.



В квартирі було виявлено тіло 46-річного чоловіка – господаря помешкання, який повісився на люстрі. Після огляду місця події полісмени знайшли ще один труп – тіло його матері, яка, начебто, близько п’яти років тому поїхала з міста до родичів чи то в іншу область, чи то в Росію.

 
 

За даними експертів, видимих ознак насильницької смерті на тілі жінки 1943 року народження немає. Після смерті її труп був муміфікований. Щодо власника квартири, то за висновками судмедекспертизи, він вчинив самогубство. Обстановка в помешканні не порушена. Відомості про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ з додатковими кваліфікаціями: самогубство та природна смерть, що повинно підтвердити слідство.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: