Негоду в Тернополі порівнюють з снігопадами у Нью-Йорку (Фото)

Опубліковано:
20 Листопада, 2016 о 07:13

Минулих вихідних у Тернополі пройшов сильний снігопад, з наслідками якого мешканці міста борються й досі. У соціальних мережах тернополяни навіть почали порівнювати місцеву негоду з минулорічними опадами у Нью-Йорку, – пише Файне місто.

Минулої зими у одному з найбільших міст США пройшов снігопад, подібний до нашого. Тоді у Нью-Йорку випало близько 70 см опадів, коли у Тернополі зафіксовано 50 см снігу.



145363163313761183
Нью-Йорк 2015
 
xuvkqng6ikq
Тернопіль 2016

Влада міста скасувала до 6 тисяч авіарейсів, що теж викликало хвилю обурення у місцевих мешканців. Полички американських супермаркетів довго залишалися порожніми.

Дороги розчищали дуже повільно, оскільки влада не була готова до таких масштабів негоди.

ytbq40v4czs
Нью-Йорк 2015
 
kolaps
Тернопіль 2016

На відміну від нас, у Нью-Йорку власники будинків та магазинів були  зобов’язані прибирати прилеглу до них територію від снігу та ожеледиці для вільного пересування пішоходів, а також автобусні зупинки та гідранти. Пішохід мав повне право пожалітись у випадку, якщо територія не зачищена. Судова повістка була гарантована. У Тернополі ж люди виходили на прибирання міста за власної ініціативи.

plsoppnucww
Нью-Йорк 2015
 
5
Тернопіль 2016

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: