Ідеологічно-виховний вишкіл у музеї політв’язнів

Опубліковано:
8 Листопада, 2016 о 13:13

Цими вихідними, 5-6 листопада «Права Молодь» Тернопільщини  провела  ідеологічно-виховний вишкіл  у  Музеї політичних в’язнів у обласному центрі.  Місце проведення створило особливу атмосферу –  у цих же стінах  після приходу  радянських окупантів, було несправедливо засуджено, закатовано, вбито,  сотні і  тисячі молодих патріотів та націоналістів, що залишились незламними і вірними до кінця!

«Сьогодні ми перейняли естафету боротьби, і ми відповідальні аби їх смерті не були марні! Аби здобути те, за що вони катувались і вмирали – Українську Самостійну Соборну Державу! Тому ми сьогодні тут гартуєм  Дух! Аби гідно виконати все, до чого ми покликані!» –  ділиться керівник «Правої молоді» Тернопільської області.



Читайте також

На Бережанщині відбувся вишкіл “Правої молоді”
Тільки добре вишколена молодь творить майбутнє
На Тернопільщині молодь вчитимуть воювати

Молодь прослухала лекції про націоналізм, історію боротьби, національну державу, світові ідеології, сучасні завдання націоналістів. Головний капелан «Правого сектору» о. Михайло  провів лекцію та гутірку на теми, які цікавили молодь.  Також учасники вишколу співали повстанських пісень. У неділю, 6 листопада,  спільно взяли участь у Літургії.

Особливим моментом у вишколі для кожного стала «Мовчанка» –  перебування у сирих темних карцерах , де кожен зміг відчути ті умови, в яких декілька десятків років тому катувались націоналісти.

«На крові тих, що впали на полі бою, що замучені по тюрмах і таборах, виросла безсмертна легенда воюючої поневоленої нації, що вогненним смолоскипом горить у серцях і думах народу й освідчує шлях у майбутнє…. Хай же вічна буде слава полеглим героям, що поклали своє життя на жертовник нації.»

Слава Українській Нації!!

Доки у наших серцях живе пам’ять про визначні сторінки  та звитяги минулого нашого народу – доти продовжуватиметься боротьба за Волю й Незалежність України!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: