Цієї ночі померла жінка, яка 4 доби пролежала з інсультом за зачиненими дверима

Опубліковано:
7 Листопада, 2016

2 листопада в одній з тернопільських квартир патрульні знайшли непритомну 64-річну жінку. Вона 4 доби пролежала за зачиненими дверима, на її обличчі з’явились пролежні, а тіло майже заніміло, але жінка була живою. Патрульних викликали сусіди, вони довго  стукали в двері –  їм ніхто не відчиняв, дзвонили на мобільний до господині і чули, що телефон працює. Зрештою вирішили, жінка померла, тож  двері відкрили сантехніки.

Читайте також

Жінку, яка 4 дні не виходила з квартири, патрульні знайшли непритомною (Відео)
Поліцейські затримали торговця наркотиками
Патрульні зупинили нетверезого водія, який порушив ПДР

Коли зайшли в квартиру у вітальні лежала господиня. У руках тримала мобільний телефон.На величезне здивування лікарів жінка була живою.

– Перевернули, побачили, що жінка ще дихає, але не притомна, лікарі надали медичну допомогу, зробили кардіограму і підтвердили, що в особи був інсульт. Так як особа знаходилася в квартирі  близько 4 діб вже були ознаки пролежнів, а саме на обличчі з лівої сторони, – розповідає очевидець, патрульна тернопільської поліції Тетяна Кучер.

Сусіди кажуть: жінка жила сама. Має сина, та він живе в Києві. Наче не хворіла.

Знайдену жінку доправили у лікарню швидкої допомоги. Лікарі констатували: її стан вкрай тяжкий. В реанімації жінка пробула  5 діб. Сьогодні вночі вона померла.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: