Голова облради Віктор Овчарук у Шляхтинцях відкрив нову пожежну станцію (Фото)

Опубліковано:
11 Липня, 2017 о 18:43
З нагоди відкриття новоствореного підрозділу прибули керівництво області та району, делегація обласного Управління ДСНС, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, об’єднаних територіальних громад, мешканці села.

«Одна з головних вимог Майдану та Революції гідності – дати можливість людям на місцях визначати пріоритети розвитку того чи іншого населеного пункту, формувати бюджети, розпоряджатися власними коштами. Реалізувати зміни у нашій державі дав можливість процес децентралізації, – зазначив голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук. –  Відкриття пожежної станції у Шляхтинцях  – це ще один реальний крок реформ, які відбуваються в Україні. Створення нових  підрозділів місцевої пожежної охорони є вкрай важливим аспектом. Адже це сприятиме побудові ефективної системи цивільного захисту в об’єднаних територіальних громадах Тернопільської області, оперативного реагування на виклики і максимального скорочення часу прибуття рятувальної команди до місця події. Реформа децентралізації передбачає надання якісних послуг на місцях. Наша мета – щоб у кожній громаді функціонував ФАП, ЦНАП, поліцейська станція та пожежна частина. Переконаний, що цієї мети нам вдасться досягнути».



null

Фото автора.

 

null

Фото автора.

 

null

Фото автора.

 

null

Фото автора.

 

null

Фото автора.

Віктор Овчарук та Степан Барна подарували пожежникам нове обмундирування, керівник управління ДСНС у Тернопільській області Віктор Маслей передав ключі від пожежного автомобіля. Після офіційного відкриття священнослужителі освятили новостворений підрозділ, техніку та його працівників.

Семен Опільський.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: