Прокуратурою розпочато кримінальне провадження щодо депутата райради, який не подав е-декларації

Опубліковано:
12 Червня, 2017 о 19:13

Підгаєцькимким відділом Теребовлянської місцевої прокуратури спільно із Управлінням Захисту економіки в Тернопільській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України виявлено, що суб‘єкт декларування  не подав е-декларацію за 2016 рік.                          

Встановлено, що  депутат Підгаєцької районної ради Тернопільської області умисно не подав щорічну декларацію за 2016 рік, як особа, уповноважена на виконання функцій органів місцевого самоврядування та яка представляє інтереси територіальної громади Підгаєцького району.



Читайте також

На Тернопільщині службовець державного лісового підприємства не подав e-декларації

Прокуратурою розпочато кримінальне провадження за  ст. 366-1 КК України (Умисне неподання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування). Триває досудове розслідування, процесуальне керівництво у якому здійснюється Теребовлянською місцевою прокуратурою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: