На тернопільських школярок чатує небезпека дорогою додому

Опубліковано:
7 Березня, 2017 о 13:43

Образливі чіпляння і хуліганські дії — саме таку правову оцінку дають правоохоронці діям невідомого тернополянина, який “допомагав” малолітнім, – пише НОВА Тернопільська газета.

За словами Петра Тиховича, начальника відділу ювенальної превенції, до них надійшли заяви від двох мешканок обласного центру. Жінки скаржилися, що поблизу школи №22 чоловік чіплявся до їхніх 10-річної та 8-річної доньок. Як стало відомо, 21 лютого дівчатка поверталися зі школи. Одна з них послизнулася і впала. Поруч проходив чоловік, який допоміг школярці піднятися і паралельно засунув руки під одяг до сідниць. Ці самі дії перехожий повторив і з її подругою, а потім застеріг, щоб нікому не розповідали, і пішов.



Читайте також

У Тернополі поліція розшукує педофіла, який чіплявся до дітей

Дівчатка про випадок поскаржилися батькам. На жаль, діти не пам’ятають, який на вигляд  «помічник». Правоохоронці розшукують невідомого і звертаються до батьків, аби постійно нагадувати дітям про небезпеку, яку можуть становити сторонні особи: не спілкуватися з невідомими, не брати подарунки та солодощі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: