У Тернополі стартує голосування за кращі проекти у рамках “Громадський бюджет”

Опубліковано:
8 Листопада, 2016 о 12:43

8 листопада розпочалось публічне голосування за проекти, які беруть участь у програмі “Громадський бюджет”. Загалом тернополянами було подано 77 проектів.

Проте, на етапі подачі, автори шістьох проектів їх самостійно видалили тому наразі є 71 проект на суму понад 36 млн. грн.



Читайте також

У Тернополі нарешті з’являться детальні плани забудови території
Учасники проекту «Змінимо країну разом» з Луганщини вражені доброзичливістю галичан (Відео)
Тернополяни хочуть від місцевої влади майже 4 млн гривень

Нагадаємо, що за проекти зможуть проголосувати тернополяни через BankID або безпосередньо у ЦНАПі, пред’явивши паспорт. Ті проекти, які наберуть найбільшу кількість голосів у рамках суми фінансування громадського бюджету, будуть реалізовані у 2017 році.

– Усі проекти різноманітні. Найбільше їх у розділі “Спорт” та “Культура”. Зокрема, тернополяни подали ідеї на відкриття дитячих майданчиків та спортивних тренажерів і один проект стосується створення залу мультиспорту. Також є багато соціально-культурних проектів. Серед них це молодіжний міський центр, встановлення пам’ятників та проекти, які стосуються міських фестивалів, – розповідає молодіжний міський голова Вероніка Дякович.  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: