СНІДАНОК-ФУРОР: ОЛАДКИ ЗІ СМАКОМ ПІЦИ Тепер частенько готуємо такий сніданок!
Інгредієнти:
Перегляньте також:
- Оксамитовий грибний суп що зігріє вас у холодну пору
- Пісний рецепт пончиків з повидлом які потішать вас своїм смаком
кефір (об’ємом 250 мл) – 1 скл.
сир твердий (моцарелла для піци або будь-вами улюблений сир) – 70 г
шинка (з індички, будь-яка вами улюблена або ковбаса) – 100 г
борошно пшеничне – 1 скл.
сіль – 0,5 ч. л.
цукор (можна 1 ч л, за смаком) – 0,5 ч. л.
сода – 0,5 ч. л.
перець болгарський (помаранчевий, маленький) – 1 шт
помідор (невеликий) – 1 шт
зелень (цибуля зелена і петрушка) – 2 гілочки
олія соняшникова (для смаження оладок)
яйце куряче – 2 шт.
Читайте також
Приготування:
Наливаємо в посуд кефір, кладемо цукор, соду і сіль, з’єднуємо.
Чекаємо реакції кефіру на соду, вона в ньому погаситься.
Готуємо продукти, які нам знадобляться для оладок. Я буду використовувати сир Моцарелла для піци, він дуже добре плавиться.
Я взяла в оладки шинку з індички. Шинку ріжемо дрібними кубиками, сир натираємо на середній тертці.
Розбиваємо яйця. Все відправляємо в кефір і з’єднуємо.
Просіваємо борошно. У мене пішло рівно 1 стакан, ємністю 250 мл.
Замішуємо тісто.
Помідор, перець і зелень дуже дрібно ріжемо. Викладаємо в тісто.
Все ретельно перемішуємо. Тісто до випічки готове.
На сковороду наливаємо олію, гріємо і столовою ложкою викладаємо тісто.
Сковорода у мене D-24 см. Я на ній розмістила 4 оладки. Потрібно оладки викладати з відстанню, в процесі обсмажування вони ростуть.
Обсмажуємо з одного боку на середньому вогні. Перевертаємо, зменшуємо вогонь на мінімум, накриваємо оладки кришкою і смажимо до красивого кольору з іншого боку.
З цієї кількості тіста вийшло 20 шт оладок. Смажила в 5 разів і кожного разу наливала трохи олії. Знімала оладки на паперовий рушник, щоб забрати зайву олію.
Смачного!