Жителі Тернопілля добровільно пошилися в дурні

Опубліковано:
31 Серпня, 2015 о 13:43

У Бучацький райвідділ міліції звернулася мешканка села Рукомиш. Пенсіонерка повідомила, що до неї зателефонував невідомий чоловік і представився працівником міліції.

 



Самозванець повідомив жінці, що її сина затримали за скоєння дорожньо-транспортної пригоди. За непритягнення його до відповідальності невідомий попросив гроші.

 

Сума відкупу становила 15 тисяч гривень. Пенсіонерка перерахувала гроші на обумовлений банківський рахунок.

 

Сім тисяч шістсот гривень втратила і мешканка села Драганівка Тернопільського району. Їй на мобільний зателефонували невідомі і представилися представниками служби безпеки одного із банків.

 

Вони повідомили жінці інформацію про проведення заходів безпеки та вивідали у неї всі реквізити банківського рахунку. В результаті такої безпечності потерпіла втратила більше семи тисяч гривень.

 

Так, за одну добу довірливі громадяни втратили майже 23 тисячі гривень.

 

Правоохоронці розшукують шахраїв і закликають людей не вестися на будь-які провокації по телефону, а всю отриману інформацію перевіряти самостійно, радить СЗГ УМВС України у Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: