Жителі Тернопільщини викопали картоплю і ринули в армію

Опубліковано:
3 Жовтня, 2016 о 20:43

В Тернопільській області зростає кількість осіб, які роблять професійний вибір на користь служби у Збройних силах України. Про це повідомив військовий комісар області Володимир Катинський, – пише За Збручем.

 



Найкращі результати – у повному обсязі від планового завдання та більше – з поповнення рядів української армії демонструють Підволочиський, Зборівський, Підгаєцький, Кременецький райони та м.Кременець.

 

Високі показники також у Гусятинському, Козівському, аліщицькому, Шумському районах та м.Чортків.

 

Не справляються із залученням на службу за контрактом у Збройні сили України Збаразький та Чортківський райони, дуже низькі показники у м.Тернопіль.

 

При цьому військовий комісар звертає увагу на необхідність посилення інформаційної кампанії.

 

Голова Тернопільської обласної адміністрації Степан Барна підкреслив, що донесення інформації про переваги служби в армії залишається актуальним завданням для усіх керівників районних адміністрацій.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співак з тернопільщини Віктор Павлік отримав звання народного артиста України (Відео)

 

Нагадаємо, заробітна плата у лавах української армії на сьогодні складає від 7 тис грн. Для тих, хто заключає контракт в Тернопільській області також передбачена одноразова грошова допомога з місцевих бюджетів у розмірі близько 10 тис грн. Водночас військовослужбовці забезпечуються соціальним пакетом – медобслуговування, відшкодування витрат на оренду житла тощо.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: