За один день на Тернопільщині повішалися відразу двоє людей

Опубліковано:
5 Жовтня, 2016 о 20:43

Психологи стверджують, восени люди найбільш схильні до депресії, що нерідко закінчується трагедією. Так і жовтень на Тернопільщині розпочався із суїцидів.

 



Як повідомляють в управлінні з питань цивільного захисту населення Тернопільської ОДА, першого жовтня близько 17:30 години наклав на себе руки 64-річний мешканець села Шельпаки Підволочиського району. Чоловік скоїв суїцид шляхом повішання. Його знайшли мертвим на горищі власної господарської будівлі.

 

Того ж дня аналогічний випадок стався і у Зборівському районі. У селі Волосівка близько 19:25 години на присадибній ділянці повісився 47-річний чоловік, передає сайт Тернополяни.

 

Що стало причиною таких нерозважливих і відчайдушних кроків мешканців Тернопілля поки невідомо. Тим часом фахівці радять бути більш уважними до поведінки своїх рідних, цікавитися їхніми турботами, аби банальна байдужість не стала зрештою поштовхом до самогубства.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: