Як зекономити на подорожах? Поради відомого тернопільського мандрівника

Опубліковано:
13 Червня, 2015 о 08:04
Через складну економічну ситуацію і війн на Сході у багатьох тернополян виникає актуальне запитання: як відпочити недорого? Як можна зекономити на мандрівках? Отож, що допоможе зробити подорож більш доступною розповідає тернопільський мандрівник Роман Задорожний:

 
1. Не потрібно економити на мандрівках, необхідно економити в мандрівках, так цікавіше.
 
2. Планування: завчасно та якісно продумати варіанти добирання та проживання, + підстраховка на випадок форсмажору. А взагалі плануючи активний відпочинок в горах чи на сплаві питання проживання закриєте власним наметом та спальником, харчування – щось зберете, щось впіймаєте, + в місцевих жителів все доволі дешево обійдеться.
 
3. Транспорт: автостоп, бла-бла-кар https://www.blablacar.com.ua/ – найбільший сервіс пошуку попутників в Європі та Україні, та інші сервіси та соцмережі, які допоможуть швидко добратись куди потрібно. Веломандрівки закриють питання щодо транспорту.
 
4. Проживання: кауч-сьорфінг – мережа гостинних власників квартир та будинків, які готові безоплатно прийняти мандруючих гостей.
 
5. Екскурсії – можна багато почерпнути з Вікіпедія в допомогу  і можна зекономити на екскурсоводі. Фактично будь-який регіон має принади та екскурсійні місця, які варто відвідати, тому виділити щось окремо важко. Єдина порада: якщо гарно спланувати переїзди, то можна непогано комбінувати із вибором цікавих місць, не прив’язуючись до давно заїжджених маршрутів.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: