До редакції нашого сайту надійшло повідомлення мешканця Тернопільської області. Чоловік описав як сільський голова показово відправив синів у АТО. Одного з них він зустрів через кілька тижнів у сусідньому районі.

 



За словами чоловіка, нещодавно голова селищної ради зі Збаразького району показово відправляв двох своїх синів на Схід. Обидва сини міліціонери.  

 

– Бідолашний татко влаштував гарну сцену, – пише свідок Ярослав. Під час відправлення синів у нього були сльози на очах, а виголосив таку промову, що сльозу пустили усі присутні.

 

Далі чоловік пише, що через тижнів п’ять  їздив до знайомого у гості та по дорозі побачив молодшого з «атовців». Сидів він у патрульній машині у місті Ланівці і щось записував.

 

Здивуванню чоловіка не було меж, адже юнак начебто поїхав у АТО.

 

–  Отак вони воюють! Знаю, що йому є ким прикритися, але навіщо було робити таку показуху? Того я не розумію. Замість того, щоб дійсно відправити синів у АТО, відправив у інший район працювати. Думає, що так він його заховає від людського ока. А прості люди мають на війні помирати, – пише Ярослав.

 

Зі слів Ярослава, справедливості немає ніде, та чоловік вірить, що колись все зміниться.  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: