28-30 серпня волонтери Логістичного центра допомоги бійцям АТО спільно з військовими 44-ї бригади брали участь у фестивалі “Вуличний ринок”, котрий був приурочений до Дня міста Тернополя. У волонтерів вже є досвід проведення подібних дійств, наприклад, у День молоді 28 червня та 3-5 липня на території аеропорта “Тернопіль” під час міжнародного музичного фестивалю “Файне місто”.

 



Протягом трьох днів, на локації Логістичного центра нижче пагорбів-“єлисеїв”, діяла фотозона, де всі бажаючі тернополяни та гості міста одягали військове спорядження, бронежилети, каски, брали в руки використані “мухи” та фотографувалися біля важкої техніки нашої армії.

 

Окрім того, гостей свята чекали апетитні наїдки польової кухні – “Куліш солдата”, “Військова бараболя”, домашні страви та випічка від тернопільських господиньок, страви на грилі, а також смачні напої.

 

За три доби БЕЗПЕРЕРВНОЇ титанічної роботи на фестивалі “Вуличний ринок”, нам вдалося зібрати – 76 176 грн та 10$. Звичайно, ця сума включає і організаційні витрати. Усі кошти виручені з продажу наїдків та фотографування біля фотозони, будуть використані на потреби бійців АТО.

 

В організації такої масштабної виїзної торгівлі, аби зібрати кошти для наших захисників, Логістичному центру допомоги бійцям АТО сприяли величезна кількість підприємців та понад три десятки небайдужих тернополян, за що ми неймовірно вдячні. Висловлюємо подяку дівчатам-господинькам, котрі наче бджілки працювали на кухні, нашим сильним хлопцям-волонтерам, які переносили величезну кількість вантажу, хлопцям на збірці-розбірці автоматів. Безмежна вдячність: ресторан “Джентельмен” – власник Попадин Ігор та шеф-повар Барилко Марія, Тернопільска пивоварня “Опілля”, музичний центр “Бастер”, компанія “Тернохолод”, ТОВ “Марго”, магазин спортивних товарів “За Динамо”, Олеся Померна, Володимир Андріїв, Таня Казмірчук, Леонід Євсєєв, Володимир Містерман, Назар Смик, Roman Mazur, Мамонт та друзі, а також всім-всім-всім, хто доєднався до благодійного дійства.

 

Разом ми зробили грандіозну, колосальну, фантастичну роботу! Ми – міцний тил для наших воїнів, і неодмінно здолаємо лютого ворога-окупанта!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: