Військові Житомирщини за 700 тис. продали техніку, потрібну бійцям АТО

Опубліковано:
6 Серпня, 2015 о 12:42

Служба безпеки України спільно з прокуратурою та міліцією викрила військовослужбовців однієї з військових частин на Житомирщині в незаконному продажі приватним особам військової техніки. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

 



Згідно з даними спецслужб, військові злочинці підробляли документи і списували автомобільну техніку, в тому числі і ту, яка повинна була направлятися для забезпечення військ в районі проведення антитерористичної операції. Потім присвоєне військове майно продавалося приватним структурам.

 

Правоохоронці задокументували незаконний продаж техніки вартістю понад 700 тис. грн. Зараз на реалізовану техніку накладено арешт, підроблені документи – вилучено. На цинічних військовослужбовців відкрито кримінальну справу за ч.2 ст.364 Кримінального кодексу України – зловживання владою або службовим становищем.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: