Матеріали, що мають характер «джинси», знайшли активісти громадянської мережі «Опора» у двох «районках». Тексти були опубліковані у «Чортківському віснику» (Чортків) та «Новій добі» (Бучач).

 



Як розповів координатор виборчих програм Громадянської мережі «Опора» в Тернопільській області Ігор Процик, в тернопільських виданнях «джинсу» не виявили. Пояснив це тим, що активісти «Опори» наразі зосередили увагу на роботі з районною пресою, тож не встигають відслідковувати друковані ЗМІ обласного центру.

 

«У Тернополі партії, які розпочали дочасну виборчу кампанію і не були зареєстровані як суб’єкти виборчого процесу, — це «Блок Петра Порошенка «Солідарність», «Свобода», «Самопоміч», «Народний контроль», «Батьківщина», «Наш край», — додав Ігор Процик. — У Підволочиську на футбольному матчі представники від однієї з агрофірм влаштували роздачу круасанів, на упаковках яких розміщувався логотип, дуже схожий на лого «БПП».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: