В зоні АТО з’явились перші блокпости НАТО (Фото)

Опубліковано:
8 Серпня, 2015 о 22:19

На двох блокпостах Дніпропетровщини вперше в Україні встановлено оборонний комплекс, що відповідає стандартам НАТО й американської армії.

 



Про це повідомляє Galnet із посиланням на прес-службу Головного управління МВС у Дніпропетровській області.

 

«Встановлений оборонний комплекс дає можливість тримати кругову оборону під час зіткнення з супротивником. На сьогоднішній день така технологія є однією з найпрогресивніших – вона дозволяє за лічені години розвернути комплекс оборонних споруд, не залучаючи будівельну техніку. Все робиться силами самих бійців, адже постановка конструкції не передбачає додаткових знань. Для встановлення такої споруди достатньо залучити 4-х осіб, які протягом 3-4-х годин розвернуть блокпост. Комплекс складається з металевої конструкції та корзин, які заповнюються будь-яким будівельним матеріалом – землею, піском, щебенем, глиною, камінням та іншими. Завдяки цьому особовий склад захищений від осколків крупнокаліберних кулеметів, гранатометів та інших видів артилерійського озброєння», – зазначено у повідомленні.

 

Загалом на території Дніпропетровської області розташовано 18 блокпостів.

 

1

 

 

2

 

 

3

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: