В Тернополі з’явилась ще одна анотаційна таблиця

Опубліковано:
7 Жовтня, 2016 о 12:13

Шосту анотаційну таблицю відкрили в Тернополі. Цього разу її присвятили Сергію Кузьмінському, лідеру гурту “Брати Гадюкіни”. Вчепили таблицю на будинку, де у 1994 році була написана пісня “Файне Місто Тернопіль”, що стала неофіційним гімном Тернополя.

 



На таблиці є розташований qr-код за допомогою якого можна більше дізнатись про співака та його творчість. Також будинок, де жив Кузьмінський в Тернополі, планують внести у один з міських туристичних маршрутів.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Очільник Тернополя прийшов провести призовників на військову службу

 

 – На сьогодні у місті є шість анотаційних таблиць. Чотири з них стосуються знакових споруд Тернополя, які зараз є і ті, які були зруйновані. Також дві таблиці відкрили на честь відомих, знакових особистостей, які пов’язані з життям Тернополя. Перша таблиця є на замку, як присвячена Яну Тарновському і зараз ми відкрили другу таблицю, яка присвячена Сергію Кузьмінському, – розповів заступник міського голови Леонід Бицюра.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: