В Тернополі відбудеться легкоатлетичний забіг кругом ставу

Опубліковано:
10 Вересня, 2015 о 10:44

Найближчої суботи, 12 вересня, як і завжди на День фізичної культури та спорту, на набережній Тернопільського ставу буде людно. І переважна більшість — принципові прихильники здорового способу життя. 

 



Уся справа в тім, що о пів на першу пополудні любителів бігу не лише з нашої, але й із багатьох інших областей і навіть імовірних гостей із-за кордону традиційно покличе на старт уже дев’ятнадцята відкрита першість Тернопільщини та обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з оздоровчого бігу. Як завжди серед організаторів також обласна і міська фізкультурно-спортивні організації, обласні федерація легкої атлетики і відділення Національного олімпійського комітету України, які напередодні галузевого свята нині також традиційно проводять «Олімпійський тиждень».

 

Для тих, хто під час «Тернопільської озеряни-2015» уперше вирішить спробувати сили в нелегкому випробуванні з подолання дев’яти кілометрів навколо ставу, необхідно знати, що реєстрація допущених лікарями до старту учасників розпочнеться з десятої ранку в літньому павільйоні бару «Максим». Нагороди особистої першості дістануться лауреатам аж дванадцяти вікових груп — від наймолодших, яким уже під силу біг на витривалість, і аж до поважних ветеранів. Урочисте ж відкриття на пристані Тернопільського ставу розпочнеться опівдні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: