В Тернополі на вокзалі можна буде почути камерний оркестр

Опубліковано:
4 Січня, 2016 о 21:43

8 січня тернополяни та гості міста, які опиняться на залізничному вокзалі, зможуть послухати колядки та різдвяні пісні у виконанні музикантів камерного оркестру.

 



Таку ініціативу в Тернополі запровадили кілька років тому. За словами заступника начальника управління культури і мистецтв Василя Кармазина, такі виступи стали дуже популярні по всій Україні.

 

– Це ми розпочали 4 роки тому. І зараз це дуже стало популярно по всій Україні. Якщо пригадуєте, і в Херсоні, і в Києві, практично, по всійУкраїні проходять такі акції. Наш Муніципальний Галицький камерний оркестр вже традиційно буде о 19 годині в очікувальному залі нашого залізничного вокзалу, і теж підготував цікаву новорічно-різдвяну програму для тих, хто очікує на свій далекий чи недалекий потяг, – розповів у ефірі каналу ІНТБ Василь Кармазин.

 

Окрім цього, для малечі 13 та 14 січня проведуть Ялинки міського голови. Цьогоріч – без Діда Мороза та Снігуроньки, зате – з діснеєвською Русалонькою. А 17 січня на Театральному майдані відбудеться фестиваль «Галицьке Різдво». Тоді ж оголосять переможців конкурсів «Феєрія новорічного міста» та «Різдвяне диво».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: