В Тернополі дівчина крутилась на пілоні просто посеред парку (Фото)

Опубліковано:
12 Липня, 2015 о 19:07

Тренер з пол-денсу Лілія Ліхновська продемонструвала трюки в рамках “Галицької дефіляди”, яка триває в Тернополі. Окрім іншого, на дійстві спортсмени з атлетично-оздоровчого фітнес центру “Каруна” дали майстер-класи.

 



У рамках дефіляди усі тренери фітнес-центру під відкритим небом проводили тренування, у яких могли взяти участь всі охочі. Найбільше спостерігачів зібралося біля пілону, де свою майстерність демонстрували красуні із групи з пол-денсу. Справжнє захоплення, особливо у чоловічої частини глядачів, викликала тренер з цього виду спорту – Лілія Ліхновська, яка показала неймовірні трюки на пілоні, – пише “LIKE“.

 

Як розповіла Ліля, працювати у “польових” умовах було непросто. Простір дій був обмежений деревами, до яких прилаштували кріплення для пілона, а покриття, яке мало б бути ідеально рівним, заважало сконцентруватися на виконанні вправ. Також заважав сильний вітер, який буквально здував мініатюрну спортсменку із перекладини.

 

1

 

Однак деякі складні елементи таки вдалося продемонструвати, зібравши довкола локації чималу кількість глядачів. Ще один виступ дівчат заплановано на неділю (початок о 17 годині). Спробувати свої сили на пілоні зможуть усі бажаючі. Для тих, хто ще не готовий показати своє вміння для широкого загалу, є чудова можливість займатися під керінвицтвом Лілії Ліхновської у “Каруні”. Як каже тренер, показовий виступ на вулиці – це лише частка можливостей, а от вже в залі у комфортних умовах, є імпровізація, емоції та чуттєві елементи.

 

3

 

 

 

 

4

 

 

 

12

 

 

0E1j7rHoMx4

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: